Bästa trailtipsen på www.trailrunningsweden.se

En av våra favoritsidor för bästa trailtipsen är trailrunningsweden.se. Där kollar vi in artiklarna och poddarna med intressanta intervjuer med duktiga löpare, tester av prylar, reportage från fina områden och spår vi själva kan besöka, träningstips och mycket, mycket mer. För att inte tala om Loppkalendern där du hittar många roliga lopp. Dessvärre behöver flera lopp ställa in nu med anledning av spridningen av Coronaviruset, men uppdatering sker löpande så det är lätt att hålla sig informerad om läget.

Läs om Amazing Trail på trailrunningsweden.se

Amazing Trail <3 alla glada löpare

Det var så roligt att träffa och prata med er alla glada, peppade och efter loppet lite trötta löpare! Hoppas du hade en rolig och utmanande kväll. Kanske lyckades du ta dig runt på tiden du tänkt dig, slog ditt PB eller bara hade en skön tur i skogen med bästa träningskompisen. Kolla in alla fina bilder och bildspelet. Klicka nedan för att se bilder från Amazing Trail i Juni 2019.

Vill du ge oss feedback? Det skulle vi verkligen uppskatta. Mejla oss på info@amazing-trail.se. Vad ger du oss stjärnor för? Vad har du för önskningar till nästa lopp? Stort tack på förhand.

Lyckad Amazing Trail i Nackareservatet

När Amazing Trail avgjordes under tisdagskvällen var det som vanligt glada miner och ”after work”-känsla bland de 233 löparna på plats. På den längsta banan var det Runacademys starka löpare Malin Starfelt och Niclas Sjögren som tog hem segrarna.

För första gången var det orienteringsklubben Ravinen från Nacka som ansvarade för loppet.

– Vi har vår klubbstuga strax intill start och mål för loppet och kommer att fortsätta utveckla arrangemanget och vill få flera att upptäcka tjusningen med traillöpning. Vi är nöjda med starten och hade löpare från Norge, Finland, Schweiz och Spanien. Banan var torr och fin, men överraskande tufft kuperad tyckte några, berättar Sarah-Jane Barrable.

Till hösten, närmare bestämt den 11 september, väntar nattvarianten av Amazing Trail.

Innehållet är hämtat ur en artikel från Trailrunning Sweden.